Infradata springt in de bres voor de beste webhosting

logo
door: Patrick 08-09-2016| Leestijd: 3 minuten| Categorie: Webhosting

Bouwen aan de toekomst en de beste webhosting, daar is expertise en vakmanschap voor nodig. Dit en onze passie voor webhosting zit in ons gloednieuwe hostingplatform. Het netwerk is niet alleen volledig vernieuwd, maar met partner Infradata ook nog eens opnieuw ontworpen en ingericht. Hiermee is jouw website helemaal klaar voor groei.

Inmiddels draaien er ruim 120.000 websites in het datacenter in Helmond op onze hostingservers.

De groei die Hosting2GO met haar serverpark doormaakt, zorgt tegelijk voor de uitdaging hoe de sterke groei van het netwerkverkeer op een veilige manier, met een maximale uptime en toekomstbestendig in goede banen te leiden is.

Meer performance voor jouw hostingserver

Om snel, veilig, flexibel, betrouwbaar en kostenefficiënt te kunnen schakelen, is het draaiende hostingplatform door Infradata met een uitgebreide netwerkscan geanalyseerd. Het doel van zo’n scan is te achterhalen op welke gebieden er meer performance van het serverpark mogelijk is.

Het serverpark van Hosting2GO staat continu in verbinding met het Juniper veiligheidsnetwerk.

De conclusie van deze (technische) analyse is dat we met een geoptimaliseerd nieuw hosting- en securitynetwerk, de beste mogelijkheden voor de toekomst kunnen creëren. Denk dan aan het ontwikkelen van nieuwe diensten, maar ook het nog sneller en veiliger maken van de beste webhosting voor jouw website. Daarnaast zijn enkele dubbele en inmiddels niet meer relevante voorzieningen weggelaten uit het nieuwe hostingplatform.

Maximale uptime voor de beste webhosting

De samenwerking met Infradata heeft tot een versimpeld beheer geleid. De complete netwerk- en security infrastructuur is namelijk ondergebracht onder het Junos besturingssysteem. De kosten van de infrastructuur veel nu veel lager uit dan voorheen.

Patrick van der Linden, algemeen manager van Hosting2GO: “Na een grondige netwerk- en securityscan heeft Infradata een ontwerp voor een nieuwe netwerkomgeving gemaakt, op basis van de Juniper SRX firewalls en EX switches en dit vervolgens samen met ons geïmplementeerd. Het resultaat is een stabiel, betrouwbaar en bovenal snel platform.”

We presenteerden onlangs een gloednieuw hostingplatform met de beste webhosting servers. Hiermee kunnen wij een maximale uptime garanderen tegen zo laag mogelijke operationele kosten. “Wij zijn met dit nieuwe netwerk flexibeler en sneller dan ooit tevoren”, aldus Patrick.

Voordelen van de samenwerking met Infradata

Roland Mathijsen is accountmanager bij Infradata en laat weten dat zijn bedrijf een partner is met veel kennis van het specifiek Hosting2GO-netwerk. Er wordt immers al jaren samengewerkt aan het optimaal inzetten van iedere hostingserver.

“Problemen, upgrades of andere wijzigingen aan het netwerk zijn hierdoor binnen no-time opgelost of uitgevoerd. Dat zorgt ervoor dat Hosting2GO zo snel kan blijven schakelen als de markt dat vereist.”

De samenwerking met Infradata zorgt voor de beste webhosting voor jouw website.

Infradata heeft het gloednieuwe hostingplatform voor de beste webhosting, in plaats van complex, juist heel functioneel en praktisch gehouden. “Dat vindt Hosting2GO bijzonder prettig. Ook omdat ze daardoor de infrastructuur vrijwel geheel zelf kunnen beheren. Mochten ze toch voor onverwachte problemen komen te staan, is het een goed gevoel terug te kunnen vallen op de experts van de Infradata Supportdesk. Als er een apparaat echt kapot gaat, dan staat een gecertificeerde Infradata technicus binnen vier uur op de stoep met een nieuw apparaat onder de arm.”

Lancering nieuwe webhosting

Het nieuwe hostingnetwerk is inmiddels volop in bedrijf, waardoor jij met jouw website profiteert van snellere en veiligere hostingservers. In een speciale blog en video krijg je inzicht in alles wat bij de bouw van dit netwerk kwam kijken.

Uiteraard beantwoorden we ook de vraag waarom er een nieuw hostingplatform nodig is.

Lancering nieuwe webhosting: profiteer van een sneller en veiliger hosting platform
logo
Over: Patrick

Patrick is altijd op zoek naar mooie technische oplossingen. Zo maakt hij ingewikkelde processen gemakkelijker voor onze klanten. Fotografie is helemaal zijn ding, dus ook voor vragen over objectieven en flitsers kun je bij hem terecht.