Snel, veilig en betrouwbaar: state-of-the-art webhosting

logo
door: Richard 08-06-2017| Leestijd: 4 minuten| Categorie: Webhosting

Bij Hosting2GO werken we doorlopend aan slimmere oplossingen op basis van betere kennis en persoonlijke service. Onlangs introduceerden we een nieuw webhosting platform. Daardoor is de webhosting nu sneller, veiliger en betrouwbaarder dan ooit: state-of-the-art webhosting.

State-of-the-art webhosting bij Hosting2GO

Goede webhosting vraagt om een aantal belangrijke pijlers: snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Een hoge snelheid van de servers garandeert de ideale basis voor een korte laadtijd. Dit levert bezoekers de beste gebruikservaring op en draagt bovendien bij aan een betere vindbaarheid dankzij de waardering door Google.

Lamers Water: “Onze hosting is tot 4x sneller dan voorheen, veel veiliger en betrouwbaarder”

Goede veiligheid van de website helpt aanvallen en hacks van buitenaf af te weren, zodat je daar met je website of webshop geen last van hebt. De betrouwbaarheid draagt bij aan een goede uptime en bovendien een uitstekende bereikbaarheid van onze klantenservice, zodat je er nooit alleen voor komt te staan.

Snellere webhosting

State-of-the-art webhosting vraagt allereerst om een (zeer) hoge snelheid. We wachten niet langer dan een paar tellen totdat de website geladen is. Je kunt de laadtijd van je website verkorten in 5 praktische stappen, vooral wanneer je gebruik maakt van onze razendsnelle servers.

We voerden onlangs een update van het hostingplatform voor Premium Webhosting. Dat betekent dat je kunt rekenen op een veel hogere snelheid van de servers.

Er is bij dit type hosting veel minder tijd nodig om de websitebestanden op te kunnen roepen en te tonen. Bezoekers krijgen de website sneller te zien en zullen daardoor minder snel afhaken.

Veilige webhosting

Bovendien wil je gebruik maken van veilige webhosting, zodat je zo min mogelijk last hebt van aanvallen van buitenaf. Met name de populaire Content Management Systemen zoals WordPress, Joomla en Drupal zijn kwetsbaar. Het grote aantal gebruikers maakt de systemen interessant voor hackers.

We hechten veel waarde aan een goede beveiliging, vandaar dat we in de update van het hostingplatform ook meteen nieuwe maatregelen voor de beveiliging van websites en webshops hebben meegenomen.

Standaard voorzien wij de hardware van onze servers van zeer strenge beveiligingssoftware. We werken continu aan de meest veilige webhosting.

In het vervolg kun je rekenen op een nog betere beveiliging van de webhosting, omdat we preciezer monitoren op misbruik. Dat betekent dat we eventuele voortekenen van hacks al in een vroeg stadium oppikken, om daar meteen wat aan te doen of je daarvan op de hoogte te brengen.

We ontdekken de malware veel eerder en voorkomen phishing-aanvallen, voordat je daarmee te maken krijgt. De beveiliging binnen de webhosting is een stuk strenger, zodat je minder last hebt van eventuele aanvallen op de website of het platform.

Betrouwbare webhosting

Tenslotte werken we doorlopend aan de betrouwbaarheid van onze webhosting. We geven je online vanuit de klantenservice antwoord op de veel gestelde vragen, en bieden je via het ticketsysteem de mogelijkheid om aan onze specialisten specifieke vragen te stellen.

Ondertussen werkten we voor de update van ons hostingplatform aan een meer stabiele verbinding via FTP. Je kunt die verbinding onder andere gebruiken om bestanden naar de server voor je website te uploaden of aanpassingen door te voegen.

Tevens hebben we de beveiliging van de e-mailverbindingen beveiligd, waardoor ook die nog betrouwbaarder en stabieler zijn. Het resultaat is betrouwbare webhosting, op basis van state-of-the-art richtlijnen.

De eenvoud en de premium kwaliteit zien wij als grootste pluspunten
Wij hebben voor Hosting2GO gekozen, omdat wij stabiele hosting nodig hebben, zonder onzin. Hiernaast is de reactiesnelheid, het meedenken en de vakkennis van de helpdesk perfect. Helemaal in relatie tot andere hostingbedrijven.
Lars en Erik Lamers – lamerswater.nl

Doorlopende verbetering

Dat is uiteraard niet alles, we zorgen er met doorlopende verbeteringen voor dat we ons hostingplatform steeds sneller, veiliger en betrouwbaarder maken. Het Hosting2GO Control Panel wordt bijvoorbeeld vernieuwd en steeds gebruiksvriendelijker en we werken standaard met de meest actuele software en technieken.

Op die manier bieden we je state-of-the-art webhosting, waarmee je vooroploopt op het technische vlak. Dankzij het gebruik van fonkelnieuwe hardware en slimme softwarematige oplossingen kun je rekenen op niets minder dan het beste.

Betrouwbare webhosting wordt continu doorontwikkeld. Ook wij verbeteren onze apparatuur en applicaties steeds verder en voorzien ze van de nieuwste snufjes.

logo
Over: Richard

Richard is een gestructureerde en administratieve kei, die alles over onze diensten weet. Met zijn veelzijdigheid heeft hij dé oplossing voor jouw administratieve vragen.