Wordt dit jouw nieuwe .nl domeinnaam?

Uitstekende keuze!

Je hebt een ongeldige domeinnaam ingevuld.

  • vaste scherpe prijs van € 9,95
  • volledig DNS-beheer
  • 3 gratis mailforwards

.nl domeinnaam registreren

  • supersnel online
  • volledig DNS-beheer
  • incl. 3 gratis mailforwards
  • eenvoudig uitbreiden met webhosting
  • vaste scherpe prijs van €9,95
  • al 100.000 klanten gingen je voor
image

Kies jouw .nl-domeinnaam

Met een .nl domeinnaam kies je voor een betrouwbare en herkenbare domeinnaam die zich richt op Nederland. Zowel particulier als zakelijk straal je met een geregistreerde .nl domeinnaam vertrouwen uit. Niet voor niets is het .nl domein meer dan 6 miljoen keer geregistreerd.

image

Dit krijg je bij jouw .nl-domeinnaam

Door je .nl-domeinnaam vast te leggen, bescherm je jouw merk of je idee. Kies je voor een .nl-domeinnaam bij Hosting2GO? Dan krijg je standaard een paar handige functies cadeau.

Volledig DNS-beheer

Een losse registratie heeft standaard volledig DNS-beheer. Je kunt jouw domeinnaam dus koppelen aan vrijwel alle externe diensten, zoals Google Workspace en Microsoft 365 (zakelijk).

Gratis domein forwarding

Bezoekers aan je domeinnaam doorsturen naar een andere website of een social media profiel? Ook dat is mogelijk met een losse registratie.

Gratis e-mail forwarding

Een losse domeinnaam kun je eenvoudig koppelen aan externe maildiensten. Liever nog makkelijker? Je kunt ook maximaal 3 forward mailadressen aanmaken en op die manier e-mail onder je domeinnaam ontvangen en doorsturen naar een ander mailadres.

Extra veilig met DNSSEC

Registreer een .nl domeinnaam bij Hosting2GO en deze wordt standaard beveiligd met DNSSEC. Dit is een extra beveiliging die je domeinnaam veiliger maakt. DNSSEC beschermt de nameserver en het transport van DNS-informatie.

Snelle helpdesk met vakkennis!

testim-img

“Wij kozen voor Hosting2GO omdat we stabiele hosting nodig hebben. De reactiesnelheid, het meedenken en de vakkennis van de helpdesk is perfect.”

Lars & Erik Lamers – lamerswater.nl

100% Nederlandse webhosting

Jouw website is altijd bereikbaar met onze webhosting. Wij zorgen ervoor dat je website altijd in verbinding staat met het web.

Bij ons staat veiligheid voorop. We zijn volledig onafhankelijk. En je weet zeker dat alle data van je website en bezoekers in Nederland staan. Vlakbij Tilburg in ons eigen datacenter om precies te zijn. Een veilig idee!

image

Leg nu jouw domeinnaam vast

Je hebt een ongeldige domeinnaam ingevuld.

Of kies een andere domeinnaam.