Hosting reviews: ervaringen van Hosting2GO klanten

We zijn trots op onze klanten! De hosting reviews laten zien dat onze klanten trots op ons zijn.

Ruim 100.000 klanten zijn dik tevreden over onze betrouwbare webhosting en snelle, deskundige helpdesk. Zij geven ons op Hostingwijzer.nl gemiddeld een op basis van reviews. Dit is een selectie van webhosting reviews van Hosting2GO.

Klantervaring Lars en Erik Lamers - lamerswater.nl
De eenvoud en de premium kwaliteit zien wij als grootste pluspunten
Wij hebben voor Hosting2GO gekozen, omdat wij stabiele hosting nodig hebben, zonder onzin. Hiernaast is de reactiesnelheid, het meedenken en de vakkennis van de helpdesk perfect. Al helemaal in relatie tot andere hostingbedrijven. Lars en Erik Lamers – lamerswater.nl
Klantervaring Vera Weiler - natural-streaming.nl
Zeer geduldig, accuraat en vriendelijk team
Als digibeet heb ik het toch voor elkaar gekregen om een nieuwe website te bouwen in SiteBuilder Plus. Telkens weer vragen gesteld aan het team van Hosting2GO en even zo vaak kreeg ik heel snel antwoord. Ook werden er soms ingewikkelde dingen voor me uit handen genomen. Vera Weiler – natural-streaming.nl
Klantervaring Marcel Timmermans - innozaam.com
Snelle en adequate support
Dankzij de goede hulp van Hosting2GO is de verhuizing van onze website gelukt. Snel en adequaat reageren, dat was precies waar wij behoefte aan hadden. Veel dank hiervoor zonder hulp was dit zeker niet gelukt. Marcel Timmermans – innozaam.com
Klantervaring Alex Buursema - buursema-ip.nl
Goede algemene uitleg op haar website met tekst en films
Hosting2GO reageert snel op mijn vragen en geeft goed en duidelijk antwoord. Daarnaast geven ze extra tips, die je weer verder helpen om bijvoorbeeld je website beter te maken. Top! Alex Buursema – buursema-ip.nl
Klantervaring Geert Van den Ackerveken - vrijthof16.nl
Het contact met Hosting2GO is goed
Wij vinden het heel belangrijk dat onze website goed vindbaar is. Klanten zoeken ons op onder meer de locatie, lunches in de omgeving en lunchbezorging. Zij moeten online probleemloos kunnen bestellen, de website moet dan ook altijd goed functioneren. Daar zorgt Hosting2GO voor. Via de online helpdesk, een digitale wereld, kunnen je jouw problemen heel snel oplossen. Het te woord staan door de medewerkers gaat heel erg vlot en iedere digitale leek komt hier zeker uit.
Geert Van den Ackerveken – vrijthof16.nl

Jouw mening telt!

Tevreden over onze diensten? Laat het ons weten door je ervaring te delen. Laat een eerlijke hosting review achter.

Geef direct je mening ❯❯
Klantervaring Pascal Arts – party-at-home.nl
Het systeem werkt heel goed
Onze website is niet alleen belangrijk voor ons richting zakelijke klanten, maar zeker voor mensen die een eenmalige gelegenheid hebben. Zij moeten snel kunnen vinden wat ze nodig hebben. Bij Hosting2GO hebben we nooit problemen en zijn dan ook nooit van hostingprovider geswitcht. Als we een vraag hebben, dan wordt deze via het ticketsysteem heel snel opgelost. In het begin dachten we waarom kunnen we niet bellen, maar dit blijkt niet nodig, want er wordt heel snel gereageerd. We zijn erg tevreden.
Pascal Arts – party-at-home.nl
Klantervaring Teun Voet - nevermetthecaterpillars.nl
Ze maken tijd voor je vrij
Ik had moeite om mediabestanden op mijn site te zetten en ben hierbij erg goed geholpen door Hosting2GO. Ze maakten tijd voor mij vrij, ondanks dat de vraag niet direct hosting gerelateerd was. Erg fijn.
Teun Voet – nevermetthecaterpillars.nl
Franco Magliozzi - bootsweaver.nl
Met verschillende sites al jaren klant
Onlangs ben ik met Premium Webhosting gestart, uitermate tevreden over de prijs-, kwaliteit- en supportverhouding. Ik snap niet waarom sommige mensen klagen. In 10 jaar tijd heb ik nooit een probleem gehad.
Franco Magliozzi – bootsweaver.nl
Klantervaring Bart Mestrom - bartmestrom.nl
Behulpzaam en denkt mee
Ik ben al jaren klant en een zeer tevreden klant! Men denkt mee waar nodig en is bereid extra’s te doen om het je echt makkelijker te maken. Ze leveren een top service. Vooral zo doorgaan!
Bart Mestrom – bartmestrom.nl
Klantervaring Agnes Cools - cenakel.net
Slimme oplossingen en persoonlijke service
Ik ben met verschillende websites al vele jaren gebruiker van Hosting2GO. Bij een uitdaging zorgt de helpdesk er altijd voor dat het naar volle tevredenheid wordt opgelost. Chapeau!
Agnes Cools – cenakel.net
Harrij Beeren - 2beeren.nl
Neem Hosting2GO als Internet Service Provider
Al mijn websites draaien na nare ervaringen bij anderen nu allemaal bij Hosting2GO. Op de server zijn zeer veel instelmogelijkheden en de up-time is zeer goed, de helpdesk is snel, to the point en zeer gebruikersvriendelijk. Perfect, petje af en ga zo door.
Harrij Beeren – 2beeren.nl
Tomas van Dongen - tomasvd.nl
Zelfs op zaterdag hebben ze hun best gedaan
Net voor het weekend kampte ik met een probleem voor mijn website. Hosting2GO reageerde supersnel op mijn bericht en heeft vrijdag in de late uurtjes het probleem verholpen.
Tomas van Dongen – tomasvd.nl

Online starten?

Het begint bij het registreren van een domeinnaam

Claim jouw webadres voordat een ander het doet!
Klantervaring Jako van Gorsel - visdief.nl
Ik ben opnieuw blij met de keuze voor Hosting2GO
Gisteren was ik bezig met SSL en waar je op kon rekenen gebeurde: ik maakte een fout. Mijn .htaccess-bestand compleet weggevaagd, mijn website op zwart met een vette foutmelding. Na veel gekerm de helpdesk gemaild. Tot mijn grote verrassing stond mijn website vanmorgen alweer live, en mét SSL Certificaat. Grote klasse van Hosting2GO. Dat niet alleen, het contact is ook gewoon persoonlijk.
Jako van Gorsel – visdief.nl
Klantervaring Isolde van Oosterhout - solswebdesign.nl
Gewoon goed!
Nee, je kunt ze niet bellen (ze werken met een ticketsysteem), maar het is nooit een probleem geweest. Mijn tickets zijn altijd binnen een paar uur beantwoord en problemen zijn altijd verrassend snel verholpen.
Isolde van Oosterhout – solswebdesign.nl
Klantervaring Laura van de Wiel - apecreations.com
Snelle helpdesk, ook in het weekend
Alleen maar goede ervaringen met Hosting2GO. Vooral prettig is de snelle reactie op gestelde vragen via het handige ticketsysteem. Zelfs in het weekend een reactie zodat je verder kunt!
Laura van de Wiel – apecreations.com
Klantervaring Heleen van de Lagemaat - heleendesign.com
Zelfs geholpen met andere vragen dan webhosting
Ik heb sinds april 2016 een hostingpakket, inclusief SiteBuilder. Zeer goede ervaringen, je kan zelf een prima site bouwen en als je er niet uitkomt wordt er snel op vragen gereageerd. Zelfs een vraag over Windows Live, die eigenlijk buiten het standaardpakket viel, werd met support via Teamviewer snel en goed opgelost. Kortom, ben zeer tevreden. Heleen van de Lagemaat – heleendesign.com
Klantervaring Ronald Olsthoorn - aftech.nl
Webhosting zonder problemen
Hosting2GO is echt een zeer degelijk en betrouwbaar bedrijf. Mijn site draait daar al jaren probleemloos. Ik maakte zelf een fout bij het updaten van m’n site, de helpdesk van Hosting2GO gaf me snel de juiste oplossing. Top geregeld! Ronald Olsthoorn – aftech.nl
Josine Michels - ontheblockshop.com
Voor mij geen andere partij
Ik ben al jaren (bijna 10 jaar!) klant en al die jaren onwijs tevreden. Als er een probleem is, duiken ze er altijd gelijk in en krijg ik een uitgebreid en vriendelijk bericht terug. Voor mij geen andere partij dan Hosting2GO!
Josine Michels – ontheblockshop.com
Klantervaring Rémon Bennes - marketing-afdeling.nl
Mijn klanten weten dat ze goed zitten
Al jaren erg goede ervaringen als webdesigner. Ik host al mijn websites bij Hosting2GO en raad het al mijn klanten aan. Top!
Rémon Bennes – marketing-afdeling.nl