Wat is de duur van mijn contract bij jullie?

Het is altijd goed om te weten wat je moet betalen en hoelang je ergens aan vastzit. De contractduur is bij ons heel overzichtelijk

De contractduur bij Hosting 2GO

De contractduur voor webhosting en domeinnaamregistratie is een jaar vanaf het moment van het plaatsen van de bestelling via onze website. Na het eerste jaar wordt het contract automatisch omgezet in een contract voor onbepaalde tijd, met een jaarlijkse facturatieperiode.

Wanneer je bijvoorbeeld op 28 maart een hostingpakket of losse domeinnaam bestelt, loopt het contract tot 28 maart van het jaar erop. Als je niet opzegt, loopt het contract daarna oneindig door, totdat je opzegt.

Betalen en facturen

Je betaalt jaarlijks per automatische incasso. Je krijgt van ons niet automatisch een factuur toegestuurd. Gebleken is dat dit zorgt voor veel eigen betalingen. Als we vervolgens ook de automatische incasso uitvoeren, betaal je dubbel. Dat is zowel voor jou als voor ons erg vervelend, en op deze manier voorkomen we dat soort problemen.

De meest recente facturen zijn terug te vinden in onze klantenhelpdesk.

Contract beëindigen

Wil je geen gebruik meer maken van de diensten? Dan moet het contract beëindigd worden door opzegging. De opzegtermijn bedraagt één maand. In het hierboven genoemde voorbeeld zou de opzegging dus uiterlijk op 28 februari van de lopende facturatieperiode bij ons binnen én aan je bevestigd moeten zijn.

Belangrijke informatie

De contractperiode wordt na opzeggen niet gewijzigd. Wanneer het contract nog tien maanden loopt, en je zegt vandaag op, dan eindigt het contract over tien maanden.

Je vraag niet beantwoord?

Neem contact op met de helpdesk. We helpen je graag verder.

Stel direct je vraag >