Hoe kan ik mijn contactgegevens wijzigen?

Het is belangrijk om je contactgegevens bij ons actueel te houden. Zo weet je zeker dat je geen belangrijke berichten mist over onze producten en diensten.

Wijzigt er iets in je gegevens, dan raden we je aan deze nieuwe informatie zo snel mogelijk aan ons door te geven.

image

Zelf wijzigingen doorgeven

De meeste gegevens kun je zelf wijzigen. Log daarvoor in op de helpdesk. In het dashboard vind je bovenaan het tabje ‘Adressen’. Klik hier op om zelf je adres en telefoonnummer aan te passen. Heb je meerdere bestellingen bij ons, dan kun je wijzigingen via die link in één keer voor al je domeinen bij ons doorgeven.

Het opgeven van een postbusadres is niet toegestaan. Geef dus altijd een geldig huisadres op. De wijziging wordt na het doorgeven door ons nog gecontroleerd voordat de aanpassing definitief wordt doorgevoerd.

Wijzigen van e-mailadres of rekeningnummer

Het wijzigen van een e-mailadres of rekeningnummer (en naam rekeninghouder) kan uitsluitend door contact op te nemen met de helpdeskmedewerkers. Zij controleren de gegevens en voeren deze wijzigingen dan voor je door.

Om onze medewerkers te bereiken, log je ook in de helpdesk in. Vervolgens kies je in het dashboard de knop ‘Ticket aanmaken’ om een nieuw ticket te openen waarin je de gewijzigde gegevens aan ons doorgeeft.

Heb je geen mogelijkheid om in te loggen in de helpdesk? Dan kun je een schriftelijk verzoek indienen via dit formulier.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met de helpdesk. We helpen je graag verder.