Ik wil een domein overdragen

Het is mogelijk om je domeinnaam over te dragen aan een andere gebruiker. Samen met de persoon die je domein overneemt, vul je daarvoor het formulier ‘Wijziging Contractant’ in. Zorg dat het formulier volledig is ingevuld en ondertekend. Samen met een kopie legitimatie van jezelf als huidige eigenaar en van de persoon die het beheer van het domein overneemt, stuur je het formulier per post aan ons toe. De adresgegevens vind je op het formulier.

Alleen een formulier dat volledig is ingevuld en voorzien van alle gevraagde legitimatiedocumenten kunnen we verwerken. Zodra we de wijziging hebben doorgevoerd, krijgt de nieuwe eigenaar daar per e-mail bericht over. Ook jij als huidige eigenaar krijgt van ons nog een bevestiging wanneer we een overdrachtsformulier hebben ontvangen.

Overlijden

Wil je een domein overnemen van iemand die is overleden? Dan gebruik je ook het formulier ‘Wijziging Contractant’ en vul je zelf de gegevens van de huidige eigenaar zo volledig mogelijk in samen met de gegevens van jou als nieuwe eigenaar. Voeg een kopie legitimatie van jezelf toe en een kopie van de overlijdensakte van de huidige eigenaar. Stuur dit vervolgens ook weer naar het adres dat op het formulier staat vermeld. We informeren je per e-mail verder zodra wij de documenten hebben ontvangen.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met de helpdesk. We helpen je graag verder.