Waarom kan ik jullie niet bellen?

Wij bieden uitstekende support op onze diensten. Dat doen we echter niet telefonisch, maar uitsluitend online via een ticket-systeem.

Via een ticket wordt de vraag direct voorgelegd aan ons team van deskundige helpdeskmedewerkers. Zij bekijken vervolgens wie het best kan helpen met het beantwoorden van de vraag zodat je het juiste antwoord krijgt. Op deze manier kunnen we snel en efficiënt werken.

Een vraag wordt altijd gegarandeerd binnen 24 uur beantwoord. Is je vraag op werkdagen vóór 20.00 uur gesteld, dan krijg je altijd dezelfde dag een antwoord en tijdens kantooruren meestal zelfs al binnen een uur.

Domeinnaam checken

Vanaf € 7,25 per jaar incl. btw

  • Supersnel online
  • Volledig DNS-beheer
  • Je stelt jouw online identiteit veilig
  • Vaste scherpe prijzen
  • Eenvoudig uitbreiden met hosting

Deze manier van werken heeft als voordeel dat je dus snel en goed geholpen wordt. Bovendien hoeft er geen duur 0900-telefoonnummer gebeld te worden om vervolgens minutenlang in de wachtrij te hangen voor een beschikbare medewerker. Daarnaast houden we zo de kosten laag, waardoor ook onze tarieven laag kunnen blijven.

Dat betekent overigens niet dat we nooit bellen. Afhankelijk van het probleem kunnen medewerkers besluiten dat telefonische ondersteuning handiger of sneller is. In dat geval bellen we je uiteraard terug. Dat kost je dan helemaal niets.

Je vraag niet beantwoord?

Neem contact op met de helpdesk. We helpen je graag verder.

Stel direct je vraag >