Downtime bij verhuizen

Wanneer je een domeinnaam verhuist, is er altijd sprake van enige downtime. Dat komt door de technische omzettingen die plaatsvinden. Meestal blijft dit beperkt tot maximaal een dagdeel.

Verhuis je een domeinnaam naar Hosting2GO, dan kun je de overlast zo klein mogelijk houden door vóór verhuizing de site alvast op je hostingpakket te plaatsen en in het Control Panel de e-mailadressen aan te maken die je wilt gebruiken.

Na afronden verhuizing

Zodra de verhuizing is afgerond, is de site meteen weer zichtbaar en wordt e-mail ook meteen in de mailboxen op onze servers afgeleverd. Met wat kleine aanpassingen in jouw mailprogramma (zoals Outlook), kun je de e-mail ook weer ophalen zoals je gewend was.

In je mailprogramma moet je waarschijnlijk de inkomende en uitgaande mailservers wijzigen. De adressen hiervan ontvang je samen met de logingegevens van je hostingpakket.

Raadpleeg voor het uploaden van je site, het aanmaken van de e-mailadressen en het wijzigen van de instellingen in je mailprogramma eventueel de startershandleiding die je kunt downloaden via de groene knop ‘Handleiding’ onderaan op deze site.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met de helpdesk. We helpen je graag verder.