Hoe kan ik inloggen op het Control Panel?

In jouw Control Panel heb je toegang tot alle onderdelen van het hostingpakket. Denk aan het aanmaken en beheren van e-mailadressen, het instellen van DNS records of het installeren van een Web App zoals WordPress of Magento.

Inloggen op het Control Panel doe je door het adres in voeren in de adresbalk van je browser. Het Control Panel is te bereiken op dit adres: https://www.hetcontrolpanel.nl
Je voert als eerste jouw domeinnaam in, bijvoorbeeld ‘voedingscoachsofie.nl’ (zonder aanhalingstekens). Nadat je dit hebt gedaan zul je gevraagd worden jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.

image

Wat je moet doen als je niet kunt inloggen

Kun je niet inloggen op het Control Panel? Vraag dan de juiste inloggegevens op per e-mail. Op deze pagina lees je hoe je jouw inloggegevens op kunt vragen.

Houd je mailadressen schoon

De mailadressen die je via het Control Panel aanmaakt, kun je extra schoon houden van ongewenste berichten met ons uitgebreide spamfilter. Het uitgebreide Hosting2GO Spamfilter staat continue in verbinding met internationale spamdefinitielijsten en blacklists. Het krijgt ieder uur updates en is daardoor altijd up-to-date.

Heb jij al een upgrade van het Spamfilter? Klik hier om meer te weten te komen over het Spamfilter.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met de helpdesk. We helpen je graag verder.