Navigatie links toevoegen in SiteBuilder Plus

Standaard wordt de horizontale navigatiebalk met links naar webpagina’s onder of boven de header van je website geplaatst.

De navigatie wordt automatisch bijgewerkt op het moment dat je in de SiteBuilder Plus-editor een pagina toevoegt, wijzigt, verplaatst of verwijderd. De navigatiebalk kun je gemakkelijk verplaatsen door deze te slepen naar de nieuwe locatie binnen je website.

Voor elk navigatie blok kun je de volgende instellingen opgeven:

Menu uitlijning, het lettertype, kleuren en achtergronden van links.
Je kunt afzonderlijke instellingen maken voor normale, actieve en submenu links. Om deze wijzigingen te maken, plaats je de cursor op een navigatie blok en klik op “Bewerken” > “Lettertypen en kleuren”.

Padding en marges voor de links.
Je kunt afzonderlijke instellingen maken voor normale, actieve en submenu links. Om deze wijzigingen te maken, plaats je de cursor op een navigatie blok en klik op “Bewerken” > “Tussenruimte”.

Schaduw voor de links.
Je kunt afzonderlijke instellingen maken voor normale, actieve en submenu links. Om deze wijzigingen te maken, plaats je de cursor op een navigatie blok en klik op “Bewerken” > “Decoraties”.

Rand breedte, kleur en afgeronde hoeken van links.
Je kunt afzonderlijke instellingen maken voor normale, actieve en submenu links. Om deze wijzigingen te maken, plaats je de cursor op een navigatie blok en klik op “Bewerken” > “Randen en hoeken”.

Menu-link naar externe pagina in SiteBuilder Plus

Heb je nog vragen?

Neem contact op met de helpdesk. We helpen je graag verder.