Gebruikers toevoegen aan Sitebuilder

Wil je samen met iemand je Sitebuilder website maken of mensen alvast een voorproefje geven? Dan kan je voor hen een eigen account aanmaken via gebruikersbeheer. In het dialoogvenster voor gebruikersbeheer zie je links alle bestaande gebruikers. Klik op de plus om een nieuwe gebruiker toe te voegen. Vul het e-mailadres in en de rol die de gebruiker krijgt:

Gebruiker houdt in dat iemand samen met jou de website kan bewerken.
Let op: er kan maar één persoon tegelijkertijd aan de website werken. Is iemand al ingelogd, dan zal je een melding krijgen. Deze melding blijft tot 15 minuten zichtbaar nadat de gebruiker is uitgelogd
Voorbeeld houdt in dat iemand het voorbeeld van je site ziet.

Een gebruiker aanpassen
Klik op het e-mailadres van de gebruiker om zijn rol te wijzigen of om de gebruiker helemaal te verwijderen