Nieuwe templates in Sitebuilder

Regelmatig voegen we nieuwe templates toe aan Sitebuilder. Onze designers ontwerpen nieuwe templates naar eigen idee of op verzoek.

Hieronder vind je een overzicht van de templates die recent aan Sitebuilder zijn toegevoegd.

Website template voor designers
Website template voor rijscholen
Website template voor buurtverenigingen
Website template voor transportbedrijven

Wil je alle templates bekijken? Open dan Sitebuilder via het Control Panel en ga naar Ontwerpinstellingen. Klik op Templates en onderaan op Bekijk alle templates.

Designer template in Sitebuilder

Onze designers hadden duidelijk zichzelf voor ogen bij het maken van dit template. Het template opent met een mooie Hero afbeelding. Via het on-page menu ga je naar verschillende onderdelen.

Zo kun je iets over jezelf vertellen, laten zien wat jouw vaardigheden zijn en waarin je gespecialiseerd bent. Uiteraard is er ruimte voor je portfolio.

Of je nu UI/UX designer bent of websites maakt, je hebt een website nodig en dit template is misschien wel voor jou. Pas de kleuren en lettertypes aan naar jouw huisstijl en wijzig de teksten en foto’s. Het was nog nooit zo eenvoudig om een mooie website te maken.

Bekijk dit template
image

Rijschool template in Sitebuilder

Als je de hele dag in de auto hebt gezeten, in opperste concentratie, dan heb je ’s avonds geen zin meer om een mooie website te maken. Dat begrijpen we heel goed. Daarom hebben we een rijschool template gemaakt.

In no time wijs je met jouw website toekomstige rijbewijsbezitters op hoe jij jouw klanten kunt helpen om dat rijbewijs te behalen. Laat ze een contact opnemen voor meer informatie of proefles plannen. Zelfs het formulier daarvoor hebben we al voor je gemaakt. Handig hè!

Wist je dat al onze templates, dus ook dit rijschool template, door onze eigen designers (in Nederland) worden ontworpen?

Bekijk dit template
image

Website template voor een buurtvereniging

Jouw buurt is de leukste en gezelligste van de stad, en misschien wel van het land. Daarom verdient jouw buurtvereniging een professionele website en die maak je natuurlijk met Sitebuilder.

Om het je makkelijk te maken, hebben we een website template voor buurtverenigingen toegevoegd in Sitebuilder. Zo kun je zelfs online de leukste buurtvereniging worden.

Breng het laatste nieuws uit de wijk, plaats een agenda met komende activiteiten of een uitgebreide fotoreportage van de buurt-BBQ van vorige maand. Of haal de foto’s van Instagram eenvoudig op. Het kan allemaal in dit template.

Handige toevoeging; laat buurtbewoners zich inschrijven voor je wekelijkse nieuwsbrief.

Of verbouw het template en maak het geschikt voor iets heel anders. Zo flexibel is Sitebuilder.

Bekijk dit template
image

Transportbedrijf website template in Sitebuilder

Of je nu over de weg of over water vervoert; je wil een website die uitstraalt dat je de drive (of drijf) hebt om de levering op tijd op de plaats van bestemming te krijgen. Dat gaat met dit template zeker lukken!

Het design begint bovenaan met je logo en slogan lekker groot in beeld. Vertel iets over welke diensten je aanbiedt en wat de kosten zijn. Je hebt alle ruimte voor reviews van je klanten én prospects kunnen meteen een aanvraag doen.

De stijlvolle footer maakt het website template helemaal af.

Alles is natuurlijk aan te passen naar je eigen huisstijl.

Bekijk dit template
image