Nieuwe templates in Sitebuilder

Regelmatig voegen we nieuwe templates toe aan Sitebuilder. Onze designers ontwerpen nieuwe templates naar eigen idee of op verzoek.

Hieronder vind je een overzicht van de templates die recent aan Sitebuilder zijn toegevoegd. Wil je alle templates bekijken? Open dan Sitebuilder via het Control Panel en ga naar Ontwerpinstellingen. Klik op Templates en onderaan op Bekijk alle templates.

Makelaar template in Sitebuilder

Eén van de nieuwe templates is speciaal gemaakt voor makelaars. Het template bestaat uit meerdere pagina’s, waaronder de homepage, een pagina met een overzicht van actueel aanbod en een contact pagina.

Sitebuilder makelaar template

Ben je als makelaar op zoek naar een template? Dan pas je dit template eenvoudig aan jouw huisstijl aan. Plaats je eigen logo en bepaal jouw kleuren en lettertypes. Pas de te koop staande woningen aan en publiceer.

Ben je gaan makelaar en spreekt het template je aan? Ook dan kun je het template vrij snel ombouwen naar iets dat wel bij jou past.

Bekijk dit template.

Meubelmaker template in Sitebuilder

In dit nieuwe template kun je als meubelmaker helemaal je ei kwijt. Het template is voor een one-page website en heeft een opvallende kleurencombinatie. Je kunt natuurlijk zelf extra pagina’s toevoegen.

Sitebuilder meubelmaker template

Ook dit template tover je in een handomdraai om naar een template voor bijvoorbeeld een kunstenaar, grafisch designer of iets anders.

Bekijk dit template.