Wat is SSL?

SSL staat voor Secure Sockets Layer. Dit is de standaard technologie voor het maken van een beveiligde verbinding tussen websites en browsers.

Het beveiligen van de verbinding tussen je website en je bezoekers zorgt ervoor dat alle gegevens, die tussen de server en de browser wordt verzonden, integraal wordt verstuurd en bovendien privé blijft. SSL is een standaard die door miljoenen websites wordt gebruikt voor het beveiligen van het online uitwisselen van gegevens met hun bezoekers.

Organisaties als banken gebruiken deze techniek voor internet bankieren, maar ook webshops maken gebruik van het beveiligen van de verbinding met een SSL Certificaat.

Het verkeer op internet is standaard niet versleuteld. Alles kan onderschept worden. Gebruik je een beveiligde verbinding, dan kunnen anderen niet zien welke gegevens er verstuurd worden.

SSL beveiliging activeren op bestaande Webhosting

Het activeren van SSL beveiliging op jouw Webhosting-pakket kan eenvoudig en snel via het Control Panel. Voor 19,95 euro per jaar inclusief BTW regelen wij zonder rompslomp voor jou de aanvraag en activatie.

Klik hier om SSL te activeren op jouw hostingpakket

Heb je nog vragen?

Neem contact op met de helpdesk. We helpen je graag verder.