Drupal Hosting

De beste Drupal Hosting van Nederland

  • Met 1 klik installeren vanuit de Web Apps
  • Snelle en veilige webhosting met A-merk apparatuur
  • Meer dan 33.000 modules beschikbaar
Joomla Hosting in Nederland - Hosting2GO

Dit biedt onze Drupal Hosting

Eenvoudig en snel websitebeheer

Drupal Hosting gebruiken? Dankzij Drupal werk je met een professioneel Content Management Systeem (CMS) dat al jaren bestaat. Je publiceert zelf eenvoudig tekst, afbeeldingen en/of video’s. Aanpassingen zijn heel eenvoudig, dankzij duizenden thema’s kies je eenvoudig voor een mooie uitstraling van je website.

Hosting voor je Drupal website vraagt om snelheid, in combinatie met de juiste technische voorzieningen. Wij verzorgen de MySQL-database die je nodig hebt, net als voldoende ruimte op de server om foto’s en andere documenten te plaatsen.

Je hebt totaal geen omkijken naar de Drupal Hosting, wij nemen de technische kant volledig uit handen. Jij kunt de content op je Drupal website verzorgen, wij zorgen ervoor dat de achterkant als een zonnetje draait. Je installeert Drupal met 1 druk op de knop via onze Web Apps, zo simpel is het.

We bieden je bovendien een aantal bijkomende voordelen: een gratis domeinnaam, gratis support en een onbeperkt aantal e-mailadressen.

Uiteraard gebruiken we uitsluitend A-merk apparatuur voor jouw Drupal Hosting. Dat betekent een snel, veilig en stabiel netwerk dat we bovendien dubbel hebben uitgevoerd.

Kies je voor Premium Webhosting voor Drupal? Dan voegen we daar bovendien onbeperkte webruimte, onbeperkt dataverkeer, een gratis SSL Certificaat en SSD-opslag voor snellere laadtijden voor je aan toe. Dit draagt onder andere bij aan je vindbaarheid in zoekmachines (SEO).

Simpel! In 3 stappen ben je online

Het registreren van Drupal Hosting is niet moeilijk, volg de stappen

1 Registreer je domein

Controleer of jouw domeinnaam nog beschikbaar is. Registreer en kies de gewenste webhosting voor Drupal.

2 Kies je pakket

Kies voor Webhosting om uitstekend van start te gaan of Premium Webhosting voor een snellere website (SSD) en een gratis SSL Certificaat.

3 Installeer Drupal

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je registratie voor Drupal Webhosting, vervolgens installeer je het CMS vanuit de Web Apps met één druk op de knop.

en start direct met jouw webhosting voor Drupal

Hosting voor Drupal websites installeren

Heel eenvoudig met slechts één klik vanuit onze Web Apps

Het Drupal CMS voor je website installeren is heel eenvoudig. Vanuit ons Control Panel heb je toegang tot de Web Apps en kun je rekenen op een zorgeloze installatie.

Direct na de Drupal installatie voor je website maken wij de hosting in orde. Vervolgens houden we die 24/7 voor je in de gaten. Uiteraard zal het Drupal CMS automatisch belangrijke updates uitvoeren, bijvoorbeeld met het oog op de beveiliging. Drupal is een veilig, betrouwbaar en innovatief platform om eenvoudig je website op te bouwen.

Drupal Hosting gebruik je ook responsive op al je verschillende apparatenMeer informatie over Drupal

Uitgebreide mogelijkheden met het CMS

Drupal werd al in 2001 ontwikkeld als CMS en biedt professionele mogelijkheden. Wist je bijvoorbeeld dat het Witte Huis, de Vlaamse overheid en ondernemingen zoals Sony gebruik maken van dit beheersysteem?

Uiteraard kun je eenvoudig Drupal thema’s installeren voor een professionele lay-out, bovendien is Drupal in verschillende talen (waaronder het Nederlands) beschikbaar. De uitgebreide Drupal community staat altijd voor je klaar, zodat je daar goed met vragen terecht kunt.

Er zijn tal van modules beschikbaar voor het Drupal CMS, waarmee je professionele mogelijkheden kunt toevoegen aan je website. Voorbeelden zijn Webform voor contactformulieren, Ubercart voor e-commerce mogelijkheden en Gmap om Google Maps te integreren. Uiteraard kun je vanaf een Drupal-website eenvoudig linken naar sociale media zoals Twitter, Facebook en LinkedIn.

Benieuwd naar de Drupal voordelen en waarom je met Drupal Hosting de beste keuze maakt?

  • Volwaardig CMS met uitgebreide functionaliteiten
  • Eenvoudig back-ups maken van je website
  • Snelle Drupal Hosting voor korte laadtijd op PHP7
  • Actief sinds 2001 en nog actief in ontwikkeling
  • Enorme community met meer dan 100.000 ontwikkelaars
  • Uitstekende ondersteuning door onze specialisten

Drupal Hosting in het beste datacenter

Alleen de meest betrouwbare, veilige én geavanceerd techniek

De hosting van jouw Drupal website verzorgen we vanuit een state-of-the-art datacenter in Nederland. Uiteraard kun je rekenen op een optimale beveiliging, de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en recente apparatuur van topkwaliteit.

Onze servers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, ingericht op basis van de meest recente standaarden. We houden onze servers en het complete netwerk 24/7 voor je in de gaten. Mede dankzij de dubbele stroomvoorziening kunnen we je een zeer hoge up-time voor je Drupal website garanderen.

We gebruiken het meest stabiele hostingplatform op basis van uitsluitend professionele apparatuur. Hosting voor Drupal is bij ons in uitstekende handen.

Uiteraard maken we standaard back-ups van alle servers en alle data, zowel voor de Drupal Hosting als voor andere vormen van hosting. We adviseren je ook regelmatig zelf back-ups te maken. Wanneer nodig helpen onze servicemedewerkers je graag bij het terugzetten van een back-up.

Drupal Hosting in het beste datacenter

Hierom kies je voor Hosting2GO!

Jouw Drupal CMS draait op bewezen techniek

Onze techniek is in basis uitmuntend en veilig. Alleen A-merk apparatuur is in het netwerk opgenomen, voorzien van dikke firewalls en snelle servers.

Uitmuntende support paraat voor je Drupal Hosting

Uitmuntende support

Wij vinden service super belangrijk! Onze helpdeskkanjers zijn ervaren en helpen je dagelijks van 08.00 tot 20.00 uur online. Geen technische vraag is te gek!

Een A-merk netwerk voor onze Drupal Hosting

Een A-merk netwerk

Drupal Hosting vraagt veel van webservers. Daarom werken we alleen met bewezen en stabiele techniek. Zo krijgt jouw website een snelle vertoning.

Jij staat zelf aan het roer van jouw Drupal Hosting

Zelf aan het roer

Jij bent baas over jouw hostingpakket, dat is logisch. Of je nu e-mail, FTP, databases, DNS of Web Apps instelt, ons eenvoudige Control Panel helpt je daarbij.

Drupal Hosting vergelijken

Betrouwbaar CMS met lange historie en tal van ontwikkelaars

Drupal Webhosting vergelijken met andere Content Management Systemen, zoals Joomla, WordPress of Magento? Drupal bestaat al sinds 2001, beschikt over meer dan 100.000 ontwikkelaars en telt tienduizenden modules. Met Drupal zorg je eenvoudig voor een professionele website.

Drupal icoon

Drupal

Het softwarepakket Drupal maakt het makkelijk om veel verschillende inhoud te publiceren. Dit systeem wordt veel ingezet voor community’s, discussiesites, intranet, e-commerce applicaties en websites van bedrijven. Met thema’s en modules zet je dit CMS naar jouw eigen hand.

Joomla icoon

Joomla

Dit was lange tijd het meest gebruikte CMS ter wereld. Het is in totaal ruim 62.500.000 keer gedownload en het heeft ook in Nederland een trouwe community. Joomla is vooral geschikt voor het beheren van grote hoeveelheden content. De basis is simpel uit te breiden met ruim 7.000 modules en plug-ins. Lees alles over Joomla Hosting.

Wordpress icoon

WordPress

Het is ’s werelds meest gebruikte CMS voor blogs. Websites ontwerp je met (gratis) thema’s en je voegt krachtige functies toe met plug-ins. Je bewerkt je website op elk apparaat, zowel op desktop computer, tablet of smartphone. De speciale WordPress Hosting heeft veel voordelen en maakt het snel en veilig.

Magento icoon

Magento

Run je een (grote) webshop, dan is het CMS Magento geschikt door het uitgebreide catalogusmanagement. Daarnaast beschikt het over professionele functionaliteiten voor het beheren van prijsafspraken, up-selling en cross-selling. Zoek je uitgebreide rapporten over omzet en conversie? Kies dan Magento Hosting.

WordPress logo Joomla logo Drupal logo magento-logo
Kenmerken WordPress Joomla Drupal Magento
Populariteit
Gebruiksvriendelijkheid
Aanpassingsmogelijkheden
Kosten GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
Community en support
Themakeuze
Kosten van premium thema’s
(••• is het goedkoopst)
Voldoende capaciteit om grote bezoekersstromen te verwerken
Frequentie van updaten
Eenvoudig te leren
Keuze in extensies
Eenvoudig meertalig te maken
Eisen aan hostingpakket
(••• is minste eisen)

Drupal Hosting gebruiken?

Ga goed van start door direct je domeinnaam te registreren

en start direct met jouw webhosting voor Drupal

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Onze specialisten van de klantenservice staan elke dag voor je klaar en helpen je supersnel!