Joomla Hosting

De beste Joomla Hosting van Nederland

  • Met 1 klik installeren via Web Apps
  • Snelle en veilige webhosting met A-merk apparatuur
  • Meer dan 7.000 plug-ins voor SEO, e-commerce of anti-spam
Joomla Hosting in Nederland - Hosting2GO

Dit biedt onze Joomla Hosting

Snel en eenvoudig websitebeheer

Joomla Hosting gebruiken? Joomla is een professioneel Content Management Systeem (CMS) dat je helpt eenvoudig content te publiceren. Tekst, afbeeldingen en/of video’s, je kunt ze makkelijk plaatsen door middel van de bewerkingsmodule in de voorkant van je website.

Wij verzorgen de snelle webhosting voor jouw Joomla-website. Je hebt voldoende serverruimte om je tekstbestanden, foto’s en andere documenten op te slaan, bovendien verzorgen we de MySQL-database die je nodig hebt. Je kunt rekenen op de beste Joomla Webhosting.

Joomla installeren? Wij verzorgen de hosting, jij hoeft het CMS slechts te installeren door middel van één druk op de knop via onze Web Apps. De installatie verloopt in enkele eenvoudige stappen.

Je ontvangt van ons de volgende extra’s: een gratis domeinnaam, gratis uitstekende support, onbeperkt aantal e-mailadressen.

Jouw hosting voor Joomla is bij ons in goede handen. We maken uitsluitend gebruik van A-merk apparatuur. Je kunt rekenen op een snel, veilig en stabiel netwerk dat we volledig dubbel hebben uitgevoerd.

Wil je daarnaast profiteren van onbeperkte webruimte, onbeperkt dataverkeer, een SSL Certificaat voor gecodeerde verbindingen en SSD-opslag voor een snellere website? Kies dan voor Premium Webhosting voor Joomla, dat je bovendien helpt de vindbaarheid in zoekmachines (SEO) te bevorderen.

Simpel! In 3 stappen ben je online

Het registreren van Joomla Hosting is niet moeilijk, volg de stappen

1 Registreer je domein


Controleer of jouw domeinnaam beschikbaar is. Registreer en kies de gewenste hosting voor Joomla.

2 Kies je pakket

‘Webhosting’ is voor online starten met uitgebreide mogelijkheden en ‘Premium Webhosting’ is voor een nog snellere website (SSD) en gratis SSL Certificaat (HTTPS).

3 Gebruik Joomla

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de Joomla Hosting registratie. Vanaf dat moment kan je onbezorgd aan de slag met je CMS via de Web Apps!

en start direct met jouw webhosting voor Joomla

Hosting en Joomla installeren

Eenvoudig vanuit onze Web Apps

Joomla Hosting installeren? Dat is heel eenvoudig vanuit onze Web Apps, beschikbaar in het Control Panel. Volg de stappen op het scherm voor een zorgeloze installatie, het kost je maximaal een paar minuten van je tijd.

Na de Joomla installatie kun je direct aan de slag. Wij verzorgen de webhosting, vanuit het CMS werk jij aan de inhoud van je website. Uiteraard zal het Joomla CMS automatisch belangrijke updates uitvoeren, zodra er nieuwe versies verschijnen.

Je kunt rekenen op een veilig, betrouwbaar en innovatief platform om jouw website op te bouwen.

Joomla Hosting gebruik je ook responsive op al je verschillende apparatenMeer informatie over Joomla

Eenvoudig CMS met professionele mogelijkheden

Joomla is een geavanceerd en toch eenvoudig CMS, met talloze ontwikkelaars die doorlopend nieuwe functies en mogelijkheden ontwikkelen. Artikelen en foto’s plaatsen is zo eenvoudig als het werken met Microsoft Word of vergelijkbare software.

Joomla is beschikbaar in zowel het Nederlands als diverse andere talen, je kunt het CMS naar eigen wens aanpassen. Dankzij de brede Joomla-community is advies altijd dichtbij.

Er zijn meer dan 7.000 plug-ins beschikbaar voor Joomla, zodat je eenvoudig professionele mogelijkheden kunt toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan Akeeba voor eenvoudige back-ups van je website, Breezing Forms voor contactformulieren (desgewenst met beveiliging) of Google Maps-integraties voor op de contactpagina. Uiteraard kun je vanuit Joomla eenvoudig content (laten) delen naar sociale media zoals Twitter, Facebook en LinkedIn.

Benieuwd naar de voordelen van Joomla Hosting bij Hosting2GO?

  • Eenvoudig back-ups van je website maken
  • Snelle Joomla Hosting voor een korte laadtijd
  • Uitstekende ondersteuning door onze specialisten
  • Meertalig Content Management Systeem (CMS)
  • Uitgebreide SEO-functies beschikbaar
  • Meer dan 7.000 plug-ins beschikbaar

Joomla Webhosting in het beste datacenter

Uitsluitend betrouwbare, veilige én geavanceerde techniek

We maken voor de beste Joomla Hosting gebruik van ons state-of-the-art datacenter in Nederland. Optimale beveiliging, een hoge mate van betrouwbaarheid en uiteraard de meest recente en geavanceerde apparatuur voor topkwaliteit hosting voor Joomla.

We garanderen je een zeer hoge up-time voor je Joomla Website en gebruiken professionele hardware voor dit uiterst stabiele webhostingplatform.

Wij maken uiteraard back-ups van alle data op onze servers. Dit doen we voor zowel Joomla Hosting als de andere vormen van webhosting die we aanbieden. Data terugzetten? Dat kan natuurlijk vanuit je zelf gemaakte back-up. Onze servicemedewerkers kunnen je daar ook goed bij helpen.

De servers die we gebruiken voor webhosting voor Joomla voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. We houden de servers 24/7 in de gaten, dankzij de dubbele stroomvoorziening en inrichting volgens de meest recente standaarden kun je rekenen op de best mogelijke kwaliteit.

Joomla Hosting in het beste datacenter

Ik kies voor Hosting2GO omdat…

…zij een betrouwbaar netwerk hebben!

Het Joomla CMS draait bij Hosting2GO op een stabiel en veilig netwerk. Heb je een vraag over dit systeem, dan zijn er diverse experts in het supportteam die je kunnen helpen.

Sublieme support paraat voor je WordPress Hosting

Expertise en snelle support

Iedere dag van 08.00 tot 20.00 uur zitten we voor je klaar om jouw Joomla-vragen te beantwoorden. Met jarenlange ervaring met dit CMS is geen vraag te gek.

Een super stabiel netwerk voor onze WordPress Hosting

Een netwerk om op te bouwen

Laat jouw Joomla-site alleen op het beste netwerk draaien, bewezen stabiel, veilig en betrouwbaar. Alle techniek is kwalitatief hoog en uiteraard super snel.

Jij beheert zelf je WordPress Hosting

Jij bepaalt

Jouw Joomla Hosting is niet voor niets van jou! Jij hebt volledig de regie over de inrichting. Mail, FTP, databases, Web Apps en meer, simpel en snel.

Joomla Webhosting vergelijken

Meertalig CMS met meer dan 7.000 plug-ins

Joomla Hosting vergelijken met andere Content Management Systemen? Kijk bijvoorbeeld naar WordPress, Drupal en Magento. Joomla is standaard meertalig, kent talloze plug-ins en werkt uiterst eenvoudig. Niet voor niets maken ook eBay, Peugeot en tal van andere grote bedrijven gebruik van dit CMS.

Joomla icoon

Joomla

Dit was lange tijd het meest gebruikte CMS ter wereld. Het is in totaal ruim 62.500.000 keer gedownload en het heeft ook in Nederland een trouwe community. Joomla is vooral geschikt voor het beheren van grote hoeveelheden content. De basis is simpel uit te breiden met ruim 7.000 modules en plug-ins.

Drupal icoon

Drupal

Het softwarepakket Drupal maakt het makkelijk om veel verschillende inhoud te publiceren. Dit systeem wordt veel ingezet voor community’s, discussiesites, intranet, e-commerce applicaties en websites van bedrijven. Met thema’s en modules zet je dit CMS naar jouw eigen hand. Lees alles over Drupal Hosting

Wordpress icoon

WordPress

Het is ’s werelds meest gebruikte CMS voor blogs. Websites ontwerp je met (gratis) thema’s en je voegt krachtige functies toe met plug-ins. Je bewerkt je website op elk apparaat, zowel op desktop computer, tablet of smartphone. De speciale WordPress Hosting heeft veel voordelen en maakt het snel en veilig.

Magento icoon

Magento

Run je een (grote) webshop, dan is het CMS Magento geschikt door het uitgebreide catalogusmanagement. Daarnaast beschikt het over professionele functionaliteiten voor het beheren van prijsafspraken, up-selling en cross-selling. Zoek je uitgebreide rapporten over omzet en conversie? Kies dan Magento Hosting.

WordPress logo Joomla logo Drupal logo magento-logo
Kenmerken WordPress Joomla Drupal Magento
Populariteit
Gebruiksvriendelijkheid
Aanpassingsmogelijkheden
Kosten GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
Community en support
Themakeuze
Kosten van premium thema’s
(••• is het goedkoopst)
Voldoende capaciteit om grote bezoekersstromen te verwerken
Frequentie van updaten
Eenvoudig te leren
Keuze in extensies
Eenvoudig meertalig te maken
Eisen aan hostingpakket
(••• is minste eisen)

Joomla Hosting gebruiken?

Het begint bij het registreren van een domeinnaam

en start direct met jouw webhosting voor Joomla

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Onze specialisten van de klantenservice staan elke dag voor je klaar en helpen je supersnel!