Magento Hosting

De beste Magento Hosting van Nederland

  • Met 1 klik installeren vanuit onze Web Apps
  • Snelle en veilige webhosting met A-merk apparatuur
  • Al 3 jaar op rij winnaar Internet Retailer Awards
Magento Hosting in Nederland - Hosting2GO

Dit biedt onze Magento Hosting

Snelle webshop met uitstekende support

Magento Hosting nodig? Magento is een Content Management Systeem (CMS) voor webshops. Je kunt eenvoudig producten toevoegen, voorraden beheren en zorgen voor conversie optimalisatie. Bovendien bepaal je zelf de uitstraling van je online winkel.

Een Magento webshop vraagt om snelle hosting, een MySQL-database, sublieme hardware en goede ondersteuning. Wij verzorgen de techniek die je nodig hebt, zoals voldoende serverruimte waarop je de productfoto’s kunt plaatsen. Jij voert de producten in en geeft je winkel de uitstraling die je wilt.

Bovendien kun je met webhosting voor Magento rekenen op een aantal extra’s: een gratis domeinnaam, gratis support en een onbeperkt aantal emailadressen.

Je kunt Magento installeren met slechts 1 klik vanuit onze Web Apps, het is ontzettend eenvoudig. Uiteraard maken we voor de hosting uitsluitend gebruik van A-merk apparatuur. Je kunt rekenen op een veilig, stabiel en snel netwerk dat we dubbel hebben uitgevoerd.

Het maximale uit je Magento webshop halen? Met Premium Webhosting voor Magento kun je rekenen op een SSL Certificaat voor een betere beveiliging, SSD-opslag voor een snellere webshop, onbeperkte webruimte en onbeperkt dataverkeer. Je profiteert daarmee van een optimale vindbaarheid in de zoekmachines (SEO).

Simpel! In 3 stappen ben je online

Het registreren van Magento Hosting is niet moeilijk, volg de stappen

1 Registreer je domein

Controleer of jouw domeinnaam nog beschikbaar is. Registreer en kies de gewenste webhosting voor Magento.

2 Kies je pakket

Kies voor Premium Webhosting om goed van start te gaan en lanceer een snelle webshop en gratis SSL Certificaat.

3 Installeer Magento

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je registratie voor Magento Webhosting. Het Magento CMS installeer je eenvoudig via onze Web Apps.

en start direct met jouw webhosting voor Magento

Snelle hosting voor Magento installeren

Met slechts 1 klik vanuit onze Web Apps

Magento Hosting installeren? Binnen een paar minuten installeer je vanuit onze Web Apps jouw Magento op Premium Webhosting en kun je aan de slag met het opbouwen van je webshop.

Wij maken de Magento Webhosting in orde, vanuit het CMS kun jij producten toe gaan voegen of zorgen voor de gewenste uitstraling. Dankzij de automatische updates van het Magento CMS is de beveiliging altijd goed in orde.

Magento is een betrouwbaar en innovatief platform voor jouw webshop.

Magento Hosting gebruik je ook responsive op al je verschillende apparatenMeer informatie over Magento

Uitgebreid CMS met professionele mogelijkheden

Slechts 4 jaar na de introductie in 2008 gebruikte al meer dan 25% van de webshops dit CMS, met meer dan 5 miljoen downloads vormt het een zeer populaire keuze.

Dankzij meer dan 60.000 actieve ontwikkelaars is het CMS doorlopend in beweging en kun je rekenen op innovatieve mogelijkheden. Magento is beschikbaar in verschillende talen, waaronder het Nederlands. De brede community helpt je graag uit de brand met vragen of andere uitdagingen.

Dankzij tal van extensies voor Magento kun je eenvoudig professionele mogelijkheden aan het CMS toevoegen. Je kunt denken aan One Step Checkout voor afrekenen op één pagina, Advanced Newsletter voor geoptimaliseerde nieuwsbrieven en de Yoast SEO extensie om je vindbaarheid te verbeteren. Bovendien kun je klanten eenvoudig de mogelijkheid bieden producten of informatie te delen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Benieuwd naar de voordelen van Magento Hosting bij Hosting2GO?

  • Eenvoudig back-ups van je website maken
  • Snelle Premium Webhosting voor korte laadtijd
  • Uitstekende ondersteuning door onze specialisten
  • Voorraad, multistore’s, meerdere talen en valuta
  • Grote community met meer dan 60.000 ontwikkelaars
  • Tal van extensies voor aanvullende mogelijkheden

Magento Webhosting in het beste datacenter

Uiterst betrouwbare, veilige én geavanceerde techniek

Jouw Magento Hosting brengen we onder in een state-of-the-art datacenter in Nederland. De beveiliging is er optimaal en je kunt rekenen op een maximale betrouwbaarheid. Dankzij recente en geavanceerde apparatuur is je Premium Webhosting voor Magento bij ons in uitstekende handen.

Met ons netwerk heb je een zeer hoge up-time voor je Magento webshop. Bovendien maken we standaard back-ups van alle servers en data en gebruiken we uitsluitend professionele hardware om je een stabiel webhostingplatform te bieden.

Daarnaast adviseren we je zelf regelmatig back-ups te maken van je Magento webshop. Onze servicemedewerkers zijn je graag van dienst bij het terugzetten van een back-up voor Magento.

We houden onze servers 24/7 voor in de gaten, net als de rest van ons netwerk. Dankzij inrichting volgens de meest actuele standaarden kun je rekenen op de beste kwaliteit. Dit komt de betrouwbaarheid van je Magento webshop sterk ten goede.

Magento Hosting in het beste datacenter

Hier is Hosting2GO sterk in

Kennis en support helpen je snel online

Jouw business is online zaken doen met een Magento Webshop. Hosting2GO heeft voor dit CMS ervaren servicemedewerkers en een oerdegelijk hostingnetwerk.

Onze klantondersteuning voor Magento Hosting gaat ver.

Klantondersteuning gaat ver

Dagelijks tussen 08.00 tot 20.00 uur helpen we jou omdat we het willen! Onze behulpzame medewerkers zorgen dat jouw Magento Hosting technisch uitblinkt.

Snelle en veilige hosting voor onze Magento Hosting is standaard

Snelle en veilige hosting

Het probleemloos werken van jouw Magento-shop is het belangrijkste. Ons bewezen stabiele netwerk helpt je daarbij, met hoge kwaliteitsstandaarden.

Stuur zelf je Magento Hosting

Stuur zelf je hosting

Jij bepaalt wat er gebeurt met jouw hostingpakket! Via het eenvoudige Control Panel richt je snel e-mail, FTP, databases en meer in. Overzichtelijk en simpel!

Magento Webhosting vergelijken

Geavanceerd webshop CMS met grote actieve community

Magento Hosting vergelijken met andere Content Management Systemen? Vergelijk het CMS eens met bijvoorbeeld WordPress, Drupal en Joomla, waar e-commerce plug-ins voor beschikbaar zijn. Magento is standaard meertalig, kent talloze extensies en werkt uiterst professioneel. Het CMS wint niet voor niets al 3 jaar op rij de belangrijke Internet Retailer Awards.

Magento icoon

Magento

Run je een (grote) webshop, dan is het CMS Magento geschikt door het uitgebreide catalogusmanagement. Daarnaast beschikt het over professionele functionaliteiten voor het beheren van prijsafspraken, up-selling en cross-selling. Zoek je uitgebreide rapporten over omzet en conversie?

Joomla icoon

Joomla

Dit was lange tijd het meest gebruikte CMS ter wereld. Het is in totaal ruim 62.500.000 keer gedownload en het heeft ook in Nederland een trouwe community. Joomla is vooral geschikt voor het beheren van grote hoeveelheden content. De basis is simpel uit te breiden met ruim 7.000 modules en plug-ins. Lees alles over Joomla Hosting.

Drupal icoon

Drupal

Het softwarepakket Drupal maakt het makkelijk om veel verschillende inhoud te publiceren. Dit systeem wordt veel ingezet voor community’s, discussiesites, intranet, e-commerce applicaties en websites van bedrijven. Met thema’s en modules zet je dit CMS naar jouw eigen hand. Lees alles over Drupal Hosting.

Wordpress icoon

WordPress

Het is ’s werelds meest gebruikte CMS voor blogs. Websites ontwerp je met (gratis) thema’s en je voegt krachtige functies toe met plug-ins. Je bewerkt je website op elk apparaat, zowel op desktop computer, tablet of smartphone. De speciale WordPress Hosting heeft veel voordelen en maakt het snel en veilig.

WordPress logo Joomla logo Drupal logo magento-logo
Kenmerken WordPress Joomla Drupal Magento
Populariteit
Gebruiksvriendelijkheid
Aanpassingsmogelijkheden
Kosten GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
Community en support
Themakeuze
Kosten van premium thema’s
(••• is het goedkoopst)
Voldoende capaciteit om grote bezoekersstromen te verwerken
Frequentie van updaten
Eenvoudig te leren
Keuze in extensies
Eenvoudig meertalig te maken
Eisen aan hostingpakket
(••• is minste eisen)

Magento Hosting gebruiken?

Het begint bij het registreren van een domeinnaam

en open nog vandaag jouw webshop

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Onze specialisten van de klantenservice staan elke dag voor je klaar en helpen je supersnel!