WordPress Hosting

De beste webhosting deal van Nederland

  • Met 1 klik installeren via Web Apps
  • Zorgeloos je website beheren met een professioneel CMS
  • Tal van plug-ins voor SEO, e-commerce of anti-spam
WordPress Hosting in Nederland - Hosting2GO

Dit biedt onze WordPress Hosting

Snel en eenvoudig websitebeheer

WordPress Hosting nodig? WordPress stelt je als Content Management Systeem (CMS) in staat zelf eenvoudig content te publiceren, zoals tekst, afbeeldingen en/of video’s. Je kunt makkelijk aanpassingen doen en de uitstraling van je website of blog beheren.

Een WordPress-website vraagt om vlotte hosting in combinatie met de juiste technische voorzieningen. Je kunt hierbij denken aan een MySQL-database, net als voldoende serverruimte om foto’s en andere documenten op te slaan.

Wij verzorgen de hosting voor je WordPress-website, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Het is voldoende om de content op je blog of website te verzorgen, de techniek doen wij en is bij ons in uitstekende handen. Je krijgt sowieso een gratis domeinnaam, gratis support en een onbeperkt aantal e-mailadressen. Je installeert WordPress met 1 druk op de knop via onze Web Apps, zo simpel is het.

We maken voor de hosting uitsluitend gebruik van A-merk apparatuur, net als een snel, veilig, stabiel en dubbel uitgevoerd netwerk. Als je kiest voor Premium Webhosting voor WordPress, dan profiteer je ook nog eens van onbeperkte webruimte, onbeperkt dataverkeer, SSL voor gecodeerde verbindingen en SSD voor sneller laden van je website. Dit bevordert je vindbaarheid in de zoekmachines (SEO).

Simpel! In 3 stappen ben je online

Het registreren van WordPress Hosting is niet moeilijk, volg de stappen

1 Kies je domein

Controleer of je gewenste domeinnaam beschikbaar is. Registreer hem met een druk op de knop en kies daarna je hostingpakket.

2 Kies je pakket

‘Webhosting’ is voor online starten met uitgebreide mogelijkheden en ‘Premium Webhosting’ is voor een nog snellere website (SSD) en gratis SSL Certificaat (HTTPS).

3 Gebruik WordPress

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de WordPress Hosting registratie. Vanaf dat moment kan je onbezorgd aan de slag met je CMS via de Web Apps!

en start direct met jouw webhosting voor WordPress

Hosting en WordPress-websites installeren

Als eenvoudige Web App beschikbaar

WordPress Hosting maakt het echt makkelijk om het CMS te installeren. Je kunt het installeren vanuit het Hosting2GO Control Panel, waar je aan de hand van een paar stappen zorgt voor een zorgeloze installatie.

Na de installatie kun je direct met WordPress aan de slag, wij maken de hosting in orde en houden die doorlopend voor je in de gaten. Het CMS zal vervolgens automatisch updates uitvoeren wanneer er nieuwe versies verschijnen. Je kunt daardoor rekenen op een veilig, betrouwbaar en innovatief platform om je website of blog op te bouwen.

 

WordPress Hosting gebruik je ook responsive op al je verschillende apparatenMeer informatie over WordPress

Direct aan de slag met jouw hosting

WordPress biedt je tal van mogelijkheden, dankzij de beste WordPress Hosting in Nederland kun je daar optimaal gebruik van maken. Je kunt eenvoudig een WordPress-thema installeren voor een professionele lay-out. Uiteraard is WordPress in verschillende talen beschikbaar, waaronder het Nederlands. Dankzij WordPress-support vanuit de community zelf, kun je eenvoudig met je vragen terecht of kun je anderen adviseren.

De beschikbare WordPress plug-ins maken het makkelijk om professionele mogelijkheden toe te voegen. Je kunt denken aan populaire plug-ins zoals Jetpack voor statistieken en snellere laadtijden, WP Super Cache voor de technische optimalisatie, Yoast SEO voor zoekmachine-optimalisatie, Contactform 7 voor een contactformulier of Wordfence Security voor een betere beveiliging. WordPress gaat bovendien uitstekend samen met sociale media, zoals Twitter, Facebook en LinkedIn.

Benieuwd waar WordPress toe in staat is en waarom je met WordPress Hosting een goede keuze maakt?

  • Brede community, tal van plug-ins en widgets
  • Snelle WordPress Hosting voor korte laadtijd
  • Uitstekende ondersteuning door onze specialisten

WordPress Hosting in het beste datacenter

Alleen de meest betrouwbare, veilige én geavanceerd techniek

We brengen jouw WordPress Hosting onder in ons state-of-the-art datacenter in Nederland. Je kunt rekenen op een optimaal beveiligd datacenter, een hoge mate van betrouwbaarheid, voorzien van de meest recente en geavanceerde apparatuur van topkwaliteit.

Alle servers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn ingericht op basis van de meest recente standaarden. Dankzij 24/7 monitoring van onze servers en het complete netwerk en de dubbele stroomvoorziening is je website altijd goed bereikbaar.

We garanderen je een zeer hoge up-time van alle servers en gebruiken het meest stabiele webhostingplatform, door uitsluitend professionele hardware in te zetten.

We maken uiteraard back-ups van alle data, dit geldt zowel voor WordPress Hosting als de andere vormen van hosting die we aanbieden. Het vormt een aanvulling op ons advies om zelf regelmatig back-ups te maken. Onze servicemedewerkers kunnen je altijd helpen bij het terugzetten van de data.

WordPress Hosting in het beste datacenter

Waarom Hosting2GO?

Bewezen betrouwbaar online aanwezig

Jouw WordPress website is bij Hosting2GO in meer dan goede handen! Waarom je voor ons kiest?

Sublieme support paraat voor je WordPress Hosting

Sublieme support paraat

Onze servicekanjers zitten dagelijks van 08.00 tot 20.00 uur voor je klaar om jou online te helpen. Wij helpen je niet omdat het moet, maar omdat we het willen.

Een super stabiel netwerk voor onze WordPress Hosting

Een super stabiel netwerk

Jouw WordPress verdient alleen het best bewezen stabiele netwerk. De kwaliteitsstandaarden liggen hoog, alle techniek is beveiligd, betrouwbaar en snel.

Jij beheert zelf je WordPress Hosting

Jij stuurt zelf je hostingpakket

Jouw WordPress Hosting heb je volledig onder controle. Met ons Control Panel richt je snel je hostingpakket in. Mail, FTP, databases, Web Apps en meer, simpel!

WordPress Hosting vergelijken

Hét meest populaire CMS met zeer brede community

Wil je WordPress vergelijken met andere Content Management Systemen, zoals Joomla, Drupal of Magento? De kracht van WordPress zit in duizenden plug-ins en widgets, waarmee je het CMS kunt gebruiken op de manier die jij wilt. Het is erg eenvoudig om content toe te voegen, te wijzigen of weer te verwijderen.

Wordpress icoon

WordPress

Het is ’s werelds meest gebruikte CMS voor blogs. Websites ontwerp je met (gratis) thema’s en je voegt krachtige functies toe met plug-ins. Je bewerkt je website op elk apparaat, zowel op desktop computer, tablet of smartphone. Kom je ergens niet uit? Raadpleeg dan de uitgebreide community of onze behulpzame helpdesk.

Drupal icoon

Drupal

Het softwarepakket Drupal maakt het makkelijk om veel verschillende inhoud te publiceren. Dit systeem wordt veel ingezet voor community’s, discussiesites, intranet, e-commerce applicaties en websites van bedrijven. Met thema’s en modules zet je dit CMS naar jouw eigen hand. Lees alles over Drupal Hosting.

Joomla icoon

Joomla

Dit was lange tijd het meest gebruikte CMS ter wereld. Het is in totaal ruim 62.500.000 keer gedownload en het heeft ook in Nederland een trouwe community. Joomla is vooral geschikt voor het beheren van grote hoeveelheden content. De basis is simpel uit te breiden met ruim 7.000 modules en plug-ins. Lees alles over Joomla Hosting.

Magento icoon

Magento

Run je een (grote) webshop, dan is het CMS Magento geschikt door het uitgebreide catalogusmanagement. Daarnaast beschikt het over professionele functionaliteiten voor het beheren van prijsafspraken, up-selling en cross-selling. Zoek je uitgebreide rapporten over omzet en conversie? Kies dan Magento Hosting.

WordPress logo Joomla logo Drupal logo magento-logo
Kenmerken WordPress Joomla Drupal Magento
Populariteit
Gebruiksvriendelijkheid
Aanpassingsmogelijkheden
Kosten GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
Community en support
Themakeuze
Kosten van premium thema’s
(••• is het goedkoopst)
Voldoende capaciteit om grote bezoekersstromen te verwerken
Frequentie van updaten
Eenvoudig te leren
Keuze in extensies
Eenvoudig meertalig te maken
Eisen aan hostingpakket
(••• is minste eisen)

WordPress Hosting gebruiken?

Het begint bij het registreren van een domeinnaam

en start direct met jouw webhosting voor WordPress

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Onze specialisten van de klantenservice staan elke dag voor je klaar en helpen je supersnel!