over Hosting2GO

  • winnaar beste webhosting provider
  • vertrouwd door 120.000 websites
  • razendsnelle klantenservice

Over Hosting2GO

Hosting2GO is in 2005 opgericht en bestormde de markt met één gedachte: webhosting moet eindelijk betaalbaar worden voor iedereen. Met uiterst goedkope hosting, de goedkoopste van Nederland, maken we die gedachte direct waar. Zo heeft Nederland toegang tot de beste hosting tegen een scherpe prijs.

  • betaalbare webhosting met de hoogste kwaliteit
  • sinds 2005 één van de snelstgroeiende hosters
  • ervaren en klantgerichte medewerkers
Gloednieuwe webhosting
 
Gloednieuwe webhosting

Alleen maar topkwaliteit

Hosting2GO maakt uitsluitend gebruik van topkwaliteit apparatuur van onder andere Juniper, Barracuda en Supermicro. Om bij calamiteiten snel en accuraat te kunnen ingrijpen hebben we altijd reserve hardware op de plank liggen om de storing direct het hoofd te kunnen bieden. Geen tweede keus hardware, maar gewoon gloednieuwe machines die nu al in de serverruimte aanwezig zijn voor het moment dat het mis gaat met een actieve server of apparaat.

Eigen datacenter

Hosting2GO beschikt over een eigen datacenter, dit datacenter is in het voorjaar van 2020 in gebruik genomen en geeft ruime flexibiliteit voor de toekomst. Met verschillende Darkfiber verbindingen is ons datacenter aangesloten bij de grootste en belangrijkste internetknooppunten in Nederland, denk aan AMS-IX, NL-IX en het Eurofiber netwerk. In de toekomst zullen er nog meer netwerken volgen voor transit en peering. Neem een kijkje in ons datacenter

Uiteraard zijn al onze machines gekoppeld aan een centraal UPS systeem zodat ook bij stroomuitval de bereikbaarheid gegarandeerd blijft. Zelfs wanneer er langdurige problemen bij de energieleverancier zijn, wordt er automatisch overgeschakeld op onze eigen stroomvoorziening via diesel generatoren.

Direct actie bij storingen

Ondanks de uitstekende infrastructuur van het datacentrum, is het natuurlijk altijd mogelijk dat er zich problemen voordoen op een server, router of switch. Wanneer dat gebeurt, is het goed om te weten dat onze systeembeheerders dag en nacht diensten draaien om de beschikbaarheid van onze services te garanderen. Een storing wordt dan ook altijd direct (binnen 10 minuten) in behandeling genomen. Dag en nacht, 365 dagen per jaar.

Gelukkig komt het niet vaak voor, maar wanneer een storing toch langer duurt dan 15 minuten, kun je in de online helpdesk de oorzaak van het probleem lezen en de status van de werkzaamheden live volgen. De dienstdoende systeembeheerder zal voor de klanten die last hebben van het probleem de vorderingen van minuut tot minuut loggen. Ook buiten kantooruren en op feestdagen!

Maatschappelijk betrokken

Hosting2GO staat midden in de samenleving. We vinden het belangrijk om daar een bijdrage aan te leveren. Zo ondersteunen we lokale en regionale initiatieven zoals Parkfeest Oosterhout, het Home Computer Museum in Helmond en Willem II Voetbal Academie.

Lees meer
image
image

Ons team

Hosting2GO bestaat uit een leuk team van enthousiaste medewerkers die zich dagelijks inzetten om klanten te helpen en het netwerk en de servers te onderhouden en te verbeteren.

Als klant heb je contact met onze helpdesk medewerkers, die je met raad en daad terzijde staan.

Vacatures bij Hosting2GO

Maak jij ons enthousiaste team compleet? Op deze pagina vind je de vacatures voor de uitbreiding van ons team.