• winnaar beste webhosting provider
  • vertrouwd door 120.000 websites
  • razendsnelle klantenservice

Sales & Abuse

Je kunt op deze pagina je vragen direct stellen aan één van onze medewerkers. Let erop dat je een geldig e-mailadres invoert, anders is het voor ons niet mogelijk je te bereiken. Om misbruik te voorkomen loggen wij je IP-adres en de tijd van plaatsing van je bericht.

Ben je al klant?


Wanneer je al klant bent of vragen hebt over een geplaatste bestelling, dan kun je uitsluitend terecht bij de online helpdesk.

image

Dit vinden onze klanten

testim-img

“Wij hebben voor Hosting2GO gekozen, omdat wij stabiele hosting nodig hebben, zonder onzin. De reactiesnelheid, het meedenken en de vakkennis van de helpdesk is perfect, al helemaal in relatie tot andere hostingbedrijven.”

Lars en Erik Lamers – lamerswater.nl

testim-img

“Hosting2GO reageert snel op mijn vragen en geeft goed en duidelijk antwoord. Daarnaast geven ze extra tips, die je weer verder helpen om bijvoorbeeld je website beter te maken. Top!”

Alex Buursema – buursema-ip.nl

testim-img

“Ik had moeite om mediabestanden op mijn site te zetten en ben hierbij erg goed geholpen door Hosting2GO. Ze maakten tijd voor mij vrij, ondanks dat de vraag niet direct hosting gerelateerd was. Erg fijn.”