Onze eigen Sitebuilder 1 jaar later: wat is er veranderd?

logo
door: Vera 28-08-2019| Leestijd: 5 minuten| Categorie: Sitebuilder

Onze Sitebuilder is de meest gekozen optie door onze klanten, als uitbreiding op hun hostingpakket. Het is een belangrijke waardering voor ons harde werk. Het viel in eerste instantie niet mee om de juiste software voor de Sitebuilder te selecteren.

We zochten een variant die een gebruiksvriendelijke vormgeving combineert met de gewenste functionaliteiten en een duidelijke interface. Dat we uiteindelijk zelf een Sitebuilder bouwden hadden we toen nog niet kunnen voorzien.

Inmiddels is onze eigen Sitebuilder een jaar beschikbaar en maken veel van onze klanten daar gebruik van. Natuurlijk zitten we niet stil, dus hebben we hard gewerkt aan een aantal belangrijke ontwikkelingen.

Zo lanceerden we een compleet nieuw design en is het nu ook mogelijk om jouw website te publiceren in een andere taal dan het Nederlands. Daarnaast zijn er nieuwe functies in aantocht en werken we aan mooie nieuwe templates.

Een jaar vol ontwikkelingen

Dat we uiteindelijk onze eigen Sitebuilder bouwden, levert een aantal belangrijke voordelen op. Aangezien we de software zelf hebben ontwikkeld, weten we precies hoe deze in elkaar zit en sluit alles naadloos aan op wat we jou als klant graag willen aanbieden.

En minstens zo belangrijk, we hebben de mogelijkheid om doorlopend te werken aan interessante ontwikkelingen.

Benieuwd naar ontwikkelingen in het afgelopen jaar en komend jaar? We zetten de 5 belangrijkste voor je op een rij:

  1. Nieuw design: up-to-date
  2. Keuze uit meer talen dan Nederlands
  3. Ook voor webshops
  4. Nieuwe functies in aantocht
  5. Nieuwe templates voor de Sitebuilder

1. Nieuw design: up-to-date

We begonnen al in 2017 met de zoektocht naar een Sitebuilder. In de tussentijd zijn de designtrends veranderd, waardoor het ontwerp van destijds niet goed meer past bij hoe jij daar nu graag gebruik van maakt.

De vorige keer waren we vooral op zoek naar een combinatie van functionaliteit en een gebruiksvriendelijke interface.

Het afgelopen jaar heeft het grafische team veel meer tijd gestoken in hoe het er allemaal uit moet zien. Doordat we hebben gewerkt aan een fris en nieuw design is de Sitebuilder helemaal up-to-date en zijn we er nu ook grafisch trots op.

Een mooie tool, waarmee jij de kans hebt om jouw eigen website op te bouwen. 

2. Keuze uit meer talen dan Nederlands

Steeds meer van onze klanten bouwen websites met Sitebuilder, die ze ook internationaal gebruiken. Je kunt dan denken aan websites in andere talen zoals Engels, Duits en Frans.

Tot nu toe was het alleen mogelijk om de website in het Nederlands te exporteren, iets waar we aan hebben gewerkt.

We hebben de mogelijkheid toegevoegd om je website in meerdere talen te publiceren. Concreet betekent dit, dat ook onze internationaal actieve klanten er nu op een geweldige manier gebruik van kunnen maken.

Het is met Sitebuilder mogelijk om de website zowel in het Nederlands als in andere talen te exporteren. Op die manier spreek je er ook jouw klanten over de grens succesvol mee aan.

3. Ook voor webshops

Met de originele versie van onze Sitebuilder bouw je een professionele website, zonder dat je daar kennis van ontwerpen of programmeren voor nodig hebt.

Interessant, maar helaas niet voldoende als je online producten wilt verkopen. Daarvoor bouw je een webshop, iets dat helaas voorlopig nog niet mogelijk is.

Daar brengen we verandering in, opnieuw aan de hand van jullie vragen. We hebben al een aantal toevoegingen gedaan, waardoor het binnenkort ook mogelijk is om een complete webshop te bouwen.

Zonder technische skills of kennis van design. Wij reiken je de mogelijkheden aan om jouw producten online te verkopen. Uiteraard brengen we je ervan op de hoogte zodra we die functie lanceren.

4. Nieuwe functies in aantocht

Bovendien zijn er andere nieuwe functies in aantocht, waar we jullie binnenkort mee zullen verrassen. We verbeteren daarmee de huidige functionaliteiten en zetten de bekende puntjes op de ‘i’.

Daarnaast verzamelen we jullie vragen en merken we aan het gebruik welke functies er populair zijn. We luisteren daar goed naar en zorgen er met de nieuwe verbeteringen voor dat je er nog makkelijker mee kunt werken.

Tip: mis je een bepaalde functie of werkt iets niet helemaal zoals je dat zou verwachten? Neem contact met ons op, dan gaan we daar graag mee aan de slag.

5. Nieuwe templates voor de Sitebuilder

Tenslotte leggen we de laatste hand aan nieuwe templates voor de Sitebuilder.

Het grafische team is het afgelopen jaar niet alleen druk geweest met het nieuwe design voor de Sitebuilder zelf, maar ook zijn ze voortdurend bezig met het maken van nieuwe templates.

Je kunt nu al aan de slag met grote foto’s voor de header en templates waarmee je de diensten duidelijk op een rij zet. Ook speciale one page website templates zijn toegevoegd.

De komende tijd lanceren we een aantal nieuwe sjablonen, waarmee je jouw website eenvoudig op een professionele manier kunt opbouwen. De makkelijkste manier om er helemaal zelf mee aan de slag te gaan, omdat wij het ontwerp- en programmeerwerk alvast voor je hebben gedaan.

Ervaar het zelf: gebruik onze demo

Benieuwd hoe onze Sitebuilder na een jaar verder ontwikkelen krachtiger is dan ooit en precies aansluit bij wat je zoekt?

Ervaar het zelf met de gratis demo die je online kunt gebruiken. Probeer het uit en zie hoe makkelijk jij kunt bouwen aan je eigen website of webshop, als uitbreiding op ons hostingpakket.

Heb je vragen over onze Sitebuilder of de ontwikkelingen? Stel ons je vraag, dan laten we het je graag zien.

logo
Over: Vera

Vera staat aan het begin van haar loopbaan als marketeer en wil heel veel leren. Haar brede interesse zorgt ervoor dat ze over veel onderwerpen wel iets weet, en met name nieuwtjes over films en series hebben haar voorkeur.