Psst! Blije tevreden klanten gespot na domeinnaamactie

logo
door: Nina 30-06-2016| Leestijd: 3 minuten| Categorie: Domeinnamen

“Ik ben nog steeds een beetje beduusd, maar wel blij verrast door je telefoontje”, schreef Léon Dias uit Delft onlangs in een e-mail aan Hosting2GO. Hij en Rein Aardse uit Amsterdam zijn twee blije klanten en nu extra tevreden.

Beide zijn namelijk de prijswinnaars van een reis naar Antwerpen en Berlijn. We helpen je dus niet alleen online verder, maar ook de grens over. Een mooie klantervaring!

Helemaal niets extra’s, dat kostte onlangs dé kans op een fijne mini-vakantie bij je defensieve domeinnaamregistratie. En daar hebben beide heren dankbaar gebruik van gemaakt, en niet alleen zij.

Honderden bestaande en nieuwe klanten hebben tussen 17 mei en 9 juni 2016 defensief een .be- en/of .de-domeinnaam geregistreerd. Zij waarderen deze actie erg positief, blijkt uit de vele positieve feedback bij het meten van de klanttevredenheid. Kijk, dat is nou klanten blij maken!

Tevreden klanten zijn een overwinning! Léon Dias en Rein Aardse zijn extra blije klanten van Hosting2GO na het winnen van de reischeque.

Klanten een goed gevoel geven

Rein registreerde het domein moleskinegraveren.be voor extra klantenbinding. In de hoofdstad graveert, freest en snijdt hij voor zijn bedrijf Open Design Centrum zeer gedetailleerde producten. Dit doet Aardse voor onder andere ontwerpers, architecten en reclamebureaus.

“Ik heb inmiddels meer dan 70 domeinnamen bij Hosting2GO geregistreerd. Veel daarvan link ik door naar de website van mijn walk-in design studio. De domeinnamen leg ik vast, zodat niemand anders dat kan doen”, verklaart de prijswinnaar de domeinnaamregistratie.

Als ondernemer is Rein een mooi voorbeeld van één van de enthousiaste en tevreden klanten van Hosting2GO, die met passie zijn bedrijf online brengt en zijn klanten een goed gevoel wil geven.

Over de reden van deelname aan de geslaagde domeinnaamactie zegt hij: “We zijn nu precies drie jaar bezig met CNC graveren en frezen, maar ook laser gestuurd graveren en snijden op elke ondergrond. Het was een mooi moment om nog wat extra domeinen vast te leggen.”

Aardse en zijn reisgezel verblijven binnenkort in 4-sterren+ Hotel Hyllit in Antwerpen.

E-mail als trigger

“Het is echt heel gaaf om zo’n telefoontje te krijgen, waarin je verteld wordt dat je een reis hebt gewonnen”, zo uit Léon Dias zijn tevredenheid nadat hij tot prijswinnaar is uitgeroepen van een lang luxe 4-sterrenweekend in hotel RIU Plaza Berlin.

Dias: “De domeinnaam met de .de-extensie heb ik laten registreren nadat ik een e-mailnieuwsbrief heb ontvangen. Ik ben namelijk van plan om me, bij leven en welzijn, na mijn pensioen in Duitsland te vestigen. Daarom leek het mij handig om alvast mijn Nederlandse domeinnaam casadias.nl ook in de .de-vorm vast te vastleggen.”

Casa Dias van maakt overigens gebruik van SiteBuilder Plus, waarmee de Delftenaar een positieve klantervaring heeft. “Mijn website heb ik gebouwd via drag-and-drop. Er gaat namelijk veel tijd in een site zitten, met dit CMS is een pagina snel te realiseren.”

Reden voor meerdere domeinen

Meerdere domeinen vastleggen is niet alleen handig, zeker als bedrijf brengt de registratie van meerdere domeinnamen veel voordelen.

Je versterkt er namelijk niet alleen je online positie mee, maar je bent concurrenten voor om dezelfde naam te claimen. Daarbij behoud je ook nog eens het positieve imago van je bedrijfsnaam. Dat is weer goed voor je klantenbinding en uit zich in klanttevredenheid.

In de watten

De .be- en .de-domeinnaamactie is voor Hosting2GO een zeer geslaagde actie! Het is tevens een enorm leuke ervaring voor ons om deze twee mensen in de watten te mogen leggen! Nu jij nog…

Kunnen we jou helpen met onze slimme oplossingen en persoonlijker service? Als je alsnog defensief meerdere domeinnamen aan je website wilt koppelen, dan helpen we je graag bij dit wijze besluit. Het begint bij het controleren van de beschikbaarheid.

Wees je concurrenten voor en claim je domeinen!
logo
Over: Nina

Nina is één van onze creatieve duizendpoten. Als grafisch vormgever en illustrator geeft ze je in onze blogs graag advies over hoe je de beste website maakt.