Premium Hosting zonder trucjes

  • winnaar beste webhosting provider
  • vertrouwd door 120.000 websites
  • razendsnelle klantenservice

Redelijk gebruik beleid
(Fair Use Policy)

Hosting2GO biedt in sommige situaties onbeperkte webruimte of dataverkeer aan. Dit heeft als voordeel dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over limieten op webruimte en dataverkeer. Als je een keer meer verbruikt, wordt dit door ons niet in rekening gebracht.

image

Op deze onbeperkte webruimte en dataverkeer is altijd een Fair Use Policy (FUP) van kracht. Fair use staat voor ‘redelijk gebruik’, ofwel normaal consumentengebruik. Deze regeling zorgt ervoor dat we klanten, die misbruik maken van deze diensten zonder harde limiet, kunnen aanspreken op hun gedrag.

Onder de Fair Use Policy van Hosting2GO kun je op jouw hostingpakket naar hartenlust gebruik maken van webruimte en dataverkeer, zolang de door jou gebruikte hoeveelheid over langere periodes gemeten niet hoger is dan 3 keer de overeenkomstige limiet van ons basispakket.

Gebruik je meer dan drie keer de limiet van het basispakket, dan nemen we contact met je op. We bekijken dan samen hoe we het verbruik kunnen verminderen of welke andere opties beschikbaar zijn om je toch van dienst te kunnen zijn.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met de helpdesk. We helpen je graag verder.