Premium Hosting zonder trucjes

Redelijk gebruik beleid
(Fair Use Policy)

Hosting2GO biedt in sommige situaties onbeperkte webruimte en/of dataverkeer aan. Dit heeft als voordeel dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over limieten op webruimte en dataverkeer. Als je een keer meer verbruikt, wordt dit door ons niet in rekening gebracht.

image

Op deze onbeperkte webruimte en dataverkeer is altijd een Fair Use Policy (FUP) van kracht. Fair use staat voor ‘redelijk gebruik’, ofwel normaal consumentengebruik. Deze regeling zorgt ervoor dat we klanten, die misbruik maken van deze diensten zonder harde limiet, kunnen aanspreken op hun gedrag.

Onder de Fair Use Policy van Hosting2GO kun je op jouw hostingpakket naar hartenlust gebruik maken van webruimte en dataverkeer, zolang de door jou gebruikte hoeveelheid over langere periodes gemeten niet hoger is dan 3 keer de overeenkomstige limiet van ons basispakket. Voor webruimte komt dit neer op 60 GB.

Het basispakket heeft geen limiet voor dataverkeer. Voor zowel het Standaard Webhosting als Premium Webhosting houden we voor dataverkeer 225 GB aan.

Gebruik je meer dan bovenstaande waarden? Dan nemen we contact met je op. We bekijken graag samen met jou hoe het verbruik verminderd kan worden en of er andere opties beschikbaar zijn om je toch van dienst te kunnen zijn.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met de helpdesk. We helpen je graag verder.